TÉMÁK, Kategóriák

Amit az Alzheimer kórképéről, és természetes kezeléséről tudni érdemes

587
HOZZÁSZÓLÁS:

A betegség okozóit nem ismerjük pontosan. Kifejlődésében az örökletes tényezők, bizonyítottan csak korlátozott szerepet játszanak. A 90-es években állapították meg, hogy a szervezetben demencia-alzheimer-feledekenyseg-rossz-memoria-02lévő alumínium, is okozhatja a betegséget. Az összefüggés még nem teljesen tisztázott tény, de egy biztos, az Alzheimer-kóros személy agynak beteg részein alumínium halmozódik fel.

Az Alzheimer-kór, az egyén fokozatos elbutulási folyamata, amely lényegében az agysejtek degenerálódását, az agysorvadást jelenti. Az Alzheimer-kórnak, az egyes idegrendszeri betegségektől való elszeparálása, komputertomográf vagy mágneses rezonancia során végzett kivizsgálásokkal valósul meg.

Leginkább az időskorúakat érinti a betegség, de középkorban is előfordul. Legjellemzőbb tünetei, az egyre gyakrabban és intenzívebben jelentkező zavarodottság, memóriaromlás, az apátia és a depresszió.
A betegség a rövidtávú memória megromlásával kezdődik, melynek következménye, hogy az egyén idővel már saját magáról sem tud gondoskodni. Előbb utóbb már nem ismeri fel közeli családtagjait, barátait sem, teljes memóriavesztés jelentkezik.

Méhpempő

A méhpempőt a 20. században fedeztük fel újra, de valójában az ókorban már ismert volt, 5x drágább volt mint az arany. A méhpempő egyik legelismertebb gyógyhatása, az Alzheimer-kórral szemben eddig elért gyógyító eredmények. Nagyobb mennyiség fogyasztása után fejti ki hatását, nagy mértékben mérsékli a betegség tüneteit.

Áfonya

Szinte minden gyilkos betegség részese az oxidációs stressz, kiváltképpen az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór esetében is. Az áfonyában lévő antocianin, gyulladásgátló és antioxidáns, ezzel veszi fel a harcot a két betegséggel szemben.

Rozmaring

A rozmaringban lévő anyagok úgy működnek, mint az Alzheimer-kórt gyógyító gyógyszerek. Számos tudományos kísérlet alátámasztotta, hogy a növényben lévő anyagok, gátolják a lebontását az acetilkolinnak, egy az agyban megtalálható neurotranszmitternek, mely a kór kialakulásárt felelős.

Alzheimer-kór esetén, tilos fogyasztani:

Savkeltő tabletták, alkohol, savas élelmiszerek, gyümölcsök, alumíniumedényben elkészített ételek, E541-es adalékot tartalmazó élelmiszerek.

587
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]